Привет и добре дошли! Създадох този сайт, за да споделям нещата, които харесвам да правя. Дано всеки да открие и за себе си по нещичко...
RSS

неделя, 30 октомври 2011 г.

Black

петък, 14 октомври 2011 г.

Sport-elegant

Брошка
Млечно-лилаво, сребърно... тази брошка ми е една от любимите.

Elegant

Брошка
Елегантно есенно предложение. В златисто-кафяви тонове.

Каре

Брошка
Карето си е каре) Спортна за всеки ден.

Каре

Брошка
Много се чудех точно как да я направя, искаше ми се цялата да е като панделка, но в крайна сметка се получи това. Много сладурска ежедневна брошка))

Sport-elegant

Брошка
Отново спортно-елегантно предложение в синьо-сребърно.

Диадема

Диадема
Много лека и нежна диадема. В черно-сиво-бяла гама.


Elegant

Брошка
Елегантна брошка в бежово-кафяво-зелената гама. Метала и нишките са в златната гама.

Sport-elegant

Брошка
Рядко ходим с едни и същи дрехи всеки ден, но и така да е, с грижливо подбран аксесоар тоалета се променя коренно. Дънково-дантелено предложение в синьо, сиво и сребърно.

четвъртък, 13 октомври 2011 г.

Шал, Брошка

Шал и брошка
С наближаването на студеното време идва и време за по-плътните шалове. Много мек памучен шал, тип: безкраен. Може да се носи и като елече и около врата. Съчетанието с брошката го прави още по-изискан.

вторник, 11 октомври 2011 г.

Black&Pink

Брошка


Тази брошка е вдъхновение от кампанията против рак на гърдата, която се провежда всяка година, и то не само в България. Цветовете са черно и розово.

Sport-elegant

Брошка

Тази брошка е по-спортна, макар че аз идеално я съчетавам точно за моя стила на обличане спортно-елегантен. Цветовете са тъмен дънков плат, тюркоаз и бяла дантела.

Elegant

Брошка
Брошката е бяло-черно елегантно предложение за дамите. Много стилно и идеално съчетание, както за шал, така и като самостоятелен аксесоар.